Ekspres do kawy do biura

Masz zwierzaczki do sprzedania?? Chcesz kupić pupilka?? Przedstaw tutaj swoją ofertę!

Moderatorzy: Robert A., Jarek, Marek

ODPOWIEDZ
alexiss

07 listopada 2022, 12:42

Doradzicie jaki ekspres do biura wybrać? Co sprawdzi się w niewielkiej firmie?
kasia311

07 listopada 2022, 13:41

Pytanie na ile mozesz sobie pozwolić. Od tego w duzej mierze zalezy to jaki ekspres sobie kupisz. Jak rownież od tego, do czego jest Ci potrzebny. Sam niedawno kupowałem sobie ekspres do biura. Dla pracownikow, dla siebie jak i dla klientow. Wykluczyłem na pewno ekspresy na kapsułki. Kawa z nich nie jest zbyt dobra, poza tym w dłuższej perspektywie ich uzytkowanie nie jest takie tanie.

Zerknij sobie na https://www.tchibo-coffeeservice.pl ekspresy do firm od Tchibo. Od nich własnie zamawialem ekspres.

Jestem zadowolony. Firma dostarczyła mi konkretny, dobrej jakości sprzęt.
Ostatnio zmieniony 09 listopada 2022, 11:19 przez kasia311, łącznie zmieniany 1 raz.
dorocia45

08 listopada 2022, 21:13

Do biura możesz kupic ekspres z wyzszej półki cenowej, bo będziesz mogła odliczyć VAT. My mamy WMF Perfection 860L i wszyscy są zachwyceni jakością. Prezentuje się elegancko, jest całkowicie cichy, łatwy w konserwacji i użytkowaniu. Ma interfejs dotykowy, z którego można wybrać jaką kawę chce się wybrać, np. espresso, lungo, cappuccino, latte macchiato, doppio Na pewno będziesz zadowolona, jak i pracownicy!
domiś89

15 kwietnia 2023, 15:15

Warto z pewnością też wspomnieć tutaj o firmie https://strefafiltrow.pl/ , która oferuje bardzo dobre artykuły filtrujące do sprzętów, odkamieniacze, czy inne artykuły. Także warto się u nich rozglądnąć, ponieważ tego typu artykuły z pewnością się wam przydadzą.
marek38

23 maja 2023, 20:10

Zdecydowanie chciałbym Wam polecić sprawdzić stronę, na której znajdziecie najróżniejsze szkolenia i audyty z ochrony danych osobowych - wdrożenia rodo . W razie pytań, wszelkie informacje o ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.
ODPOWIEDZ
  • Informacje