Prośba do Pana doktora o interpretację wyników

Dyskusje o chorobach, ich leczeniu, oraz profilaktyce.

Moderatorzy: Robert A., Jarek

ODPOWIEDZ
whataya
Posty: 48
Rejestracja: 10 listopada 2015, 12:04

22 marca 2019, 15:04

Witam, proszę o informację czy poniższe wyniki są dobre?
Kreatynina 0.8 mg/dl mg/dl(1-1.7)
Mocznik 15.6 mg/dl (20-45)
Fosfor 3.7 mg/dl (2.5-6.3)
ALT 34 U/L (3-50)
AST 39 U/L (1-37)
ALP 0? U/L (20-155) ??
Glukoza 70mg/do

Wbc 10.4 (6-17)
RBc 7.34 (5.4-7.8)
Hgb 16 (13-19)
Hct 46.8 (37-54)
Plt 348 (160-430)
Mcv 64 um3
Mch 21.8 PG
Mchc 34,3 g/dl
Rdw 14,9%
MPV 6.5 um3

Lym 11.6% - LYM 1.2 (10 sześciennych / mm)
MON 5.3% - MON 0.5 (10 sześciennych / mam)
GRA 83.2 % - GRA 8.7 (10 SZEŚCIENNYCH /MM)

LABRADOR 9 LAT

Z góry dziękuję
ODPOWIEDZ