Chora wątroba

Dyskusje o chorobach, ich leczeniu, oraz profilaktyce.

Moderatorzy: Robert A., Jarek

ODPOWIEDZ
rainbown
Posty: 3
Rejestracja: 24 marca 2019, 10:36

24 marca 2019, 10:51

Okazało się, że mój 6-cio letni maltańczyk ma chorą wątrobę :( . Brak jakichkolwiek objawów. Okazało się to w czasie rutynowych badań krwI. Zalecono ścisłą dietę i Hapaxan Dog. Oto wyniki;
WBC 4,8 tys./mm3 (norma 6-12)
Limfocyty 0,9 tys./mm3 (norma 1-3,6)
MCH 24,6 pg (norma 19,5-24,5)
Glukoza 118 mg/dl (norma 70-120 - dość dużo, ale w normie)
ALT (GPT) 262 U/l (norma 30-60 :( )
reszta wyników w normie
Czy jest szansa na całkowite wyleczenie? pozdrowiam
rainbown
Posty: 3
Rejestracja: 24 marca 2019, 10:36

24 marca 2019, 10:53

Przepraszam, nie ten dział. Proszę o usunięcie tematu
ODPOWIEDZ